Vår allra populäraste studentskylt!


Varje vår, från slutet av maj till början av juni, tar många tusen lyckliga killar och tjejer studenten runt om i vårt avlånga land.

Från sina skolor springer de ut, glada och förväntningsfulla, för att mötas av sina firande familjer och vänner. Blommor i mängder och mjukisdjur med små gulliga studentmössor hängs kring deras halsar, och det viftas ivrigt med studentskyltar i alla storlekar och modeller. Vad är egentligen poängen med en studentskylt, kanske någon undrar? Den här typen av skyltar har vi ju faktiskt bara här i Sverige, men det är verkligen en så viktig del i studenternas utspring!

Studentskylten är ett roligt sätt att visa hur den nyblivna studenten faktiskt har vuxit och inte längre är den lilla krabat som syns på bild på skylten. Och så blir det förstås så mycket lättare för studenten att hitta just sin familj i havet av väntande föräldrar, syskon, släktingar, bekanta och alla andra som kommit just för att fira att hen avslutat hela sin grundskoleutbildning. Det är bara att spana efter sin skylt!

Men hur ska min studentskylt se ut?
Ett fint studentplakat ska vara i en design som passar just din student, kanske gulligt i rosa eller roligt med ballonger? Det vanligaste är förstås en studentskylt i svenska flaggans färger blått och gult, men det finns inga regler, det viktigaste är att den känns rätt för din student! Ett fint eller roligt foto på studenten ska vara med, gärna som en liten parvel med skojig min eller tokig utstyrsel, och så förstås namn och klass. För den som vill ta i lite extra så kan en dubbelsidig skylt vara kul, eller en kanske extra stor skylt i formatet 70×100 cm (standard är 50×70 cm).

Bland alla våra fina studentskyltar så finns det alltid några som är lite extra populära. Svenska flaggans färger blått och gult fungerar alltid, och just de färgerna pryder vår allra populäraste studentskylt (som också syns på bilden överst i det här inlägget)!

Här är topp 3 med våra populäraste studentskyltar!

Alla våra studentskyltar hittar du här.

2 trackbacks / pingbacks

  1. STUDENTSKYLTAR FRÅN BGA FOTOCENTER | Johanna Utterberg
  2. Studentplanering med BGA Fotocenter – TwinMom

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*