Checklista inför studenten

Studenten är en av de bästa dagarna i livet. Familj och vänner samlade för att fira och framtiden väntar runt hörnet. Det är också en väldigt traditionsenlig dag och här kommer vi skapat en checklista som kan vara bra att ha i åtanke för att minska stress och förhindra att något glöms bort!

  • Se till att så mycket som möjligt förbereds i god tid. Beställ din studentskylt så snart som möjligt så slipper du oroa dig för den. Detta kan du enkelt göra på nätet och BGA Fotocenter har levererat tusentals studentskyltar genom åren. Inom 3-5 dagar från beställning så får du din studentskylt.
  • Glöm inte att skicka ut inbjudan till familj, släkt och vänner i god tid. Ibland har man flera studentskivor att besöka och det kan krävas en del planering när man ska hoppa runt bland festerna.
  • Planera maten! Billigast är att försöka laga maten själv. Pajer, sallader, bröd och kalla soppor är ett bra budgettips.
  • Kläder och tillbehör för olika väder! Ett paraply eller regnpocho kan vara bra att ha till hands i sommar-Sverige. Ett regnskydd till studentskylten är mycket bra att ha, det ingår självklart när du beställer studentskylten hos BGA Fotocenter.
  • Fulladdat batteri i mobilen. Det här kommer att vara en dag att minnas. Se till att både du själv och dina gäster har laddade batterier och ledigt utrymme på mobilen – det kommer att vara värt både dagen efter och flera år framåt när du vill titta tillbaka!

För släkt och vänner finns det ytterligare en punk att tänka på:

  • En studentskylt i all ära, men något extra såsom en studentnalle eller blommor till studenten är fint att kunna hänga runt halsen för att fira lite extra. Gärna något bubbligt i glaset också!

Se till att vara bra förberedd och ute i god tid, så att ni kan njuta så mycket som möjligt på studentdagen. Spara bara det absolut sista att göra till på studentdagen så minskar stressen och ni hinner kramas, fira och skratta mer.

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*