Hur beställer jag min studentskylt på nätet?

Är det dags att skaffa studentskylt? Grattis till dig att det är 2018 nu! Idag behöver du inte bege dig till en fysisk butik, trängas i kön bland andra och när du väl kommit fram till kassan efter lång väntan, så ska du snabbt förklara hur du vill att din studentskylt ska se ut för att samtidigt höra hur personen bakom dig i kön ger ifrån sig en otålig suck.

Det var inte längesen detta var enda alternativet, men nu för tiden kan du i lugn och ro beställa din studentskylt på nätet och få den levererad inom ett par dagar.

Beställ din studentskylt på nätet i 4 enkla steg

1. Ladda upp din bild
Jobbet innan detta steg är egentligen det som oftast tar mest tid – att välja bild. Diskussionerna kring vilken bild som är den optimala studentbilden kan vara långa och oeniga, men när detta är bestämt, då är det bara att ladda upp sin bild antingen via datorn eller mobilen. Har du inte bilden i digitalt format, så går det bra att komma förbi en av våra många butiker i landet eller slå oss en signal på 010-10 19 160 så hjälper vi dig.

2. Välj skyltens utseende
Det finns 27 olika mallar att välja mellan för att studentskylten ska se ut precis som du vill. Dessutom kan du välja mellan två olika storlekar, antingen om du vill ha en lite mindre (50x70cm) eller den lite större (70x100cm). Det kanske beror lite på hur nöjd du tror studenten är med valet av bild.

3. Anpassa bild och text
När du har valt mall, så är det bara att flytta runt, skala och beskära bilden hur du vill. Nu kan du också lägga till vilken text du vill ha. Vanligt är att man vill ha med namn, klass och årtal.

4. Beställ!
Det var det hela – klicka beställ så är din studentskylt i produktion och skickas så snart som möjligt till dig. Vanligtvis har du din studentskylt levererad inom 3-5 dagar och du får ett SMS skickat till dig så du vet när den är framme. Vill du hellre hämta den i en utav våra butiker, så går det självklart också bra.

Klappat och klart – grattis till studenten!

Har du frågetecken under beställningens gång så finns vår duktiga support tillgänglig för dig både via chatt, telefon och mail och hjälper dig gärna.

» Beställ din studentskylt hos BGA Fotocenter idag!

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*