Hur tillverkas min studentskylt?

Tillverkningen av din studentskylt som du beställt på nätet, börjar direkt hos oss på BGA Fotocenter efter att du klickat “Beställ”. Då har vi samlat all information som behövs för att starta produktionen. Vi frågar studentskyltstillverkaren Gustav som var med under förra årets studenttid, då BGA Fotocenter producerade närmare 7000 studentskyltar.

“Det märks att allt fler väljer att beställa studentskylt på nätet. Siffran ökar alltmer för varje år som går, och i år tror vi att siffran kommer att bli det dubbla”

Studentskyltar för studenten 2018 kommer antagligen bli betydligt fler än vad som tidigare år tillverkats. Gustav berättar vidare hur tillverkningen av studentskyltar egentligen går till.

“Allting startar efter att studenten laddat upp sin bild, valt mall, skrivit in vilken text den vill ha och klickat iväg beställningen. Då får vi in beställningen och ser hur just den studentskylten ska se ut. Alla studenter vill ju ha en personlig studentskylt och ingen annan är den andra lik. Därefter är det dags för verkstaden att börja arbeta!”

Bilden och texten trycks därefter på en skylt som tål både hård vind och regn. Vissa studentskyltar har bild på både fram- och baksida, alla har unik text med namn, klass och årtal och dessutom olika färger.

“När studentskylten är producerad, kontrolleras den så att allting stämmer med vad kunden har beställt och fyllt i på nätet. Därefter paketeras den väl och hämtas upp av brevbäraren. Inom 5 dagar har studenten fått ett SMS om att studentskylten är redo att levereras, antingen till ett utlämningsställe eller om studenten har valt att hämta ut i en av våra butiker”, berättar Gustav.

Gustavs bästa tips inför studenten är att se till att göra det så enkelt för sig som möjligt.

“Det som går att göra enkelt, gör det enkelt. Till exempel, beställ din studentskylt på nätet och få den levererad hem, så slipper du att bry dig om att åka till en butik och trängas bland andra och vänta i köer. Fokusera på det som är viktigast inför studenten: att ha kul och njut av tiden som student! Studentdagen är en av dina bästa dagar i livet”

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*