Studentskylten: 3 saker att tänka på

Studentskylten har blivit ett av de viktigaste tillbehören för studenten. Det är ett enkelt sätt att visualisera den utveckling och resa studenten har gjort från att vara barn till att nu vara (med en skopa salt, kanske…) vuxen. Studentskylten blir som ett fint minne och tillbakablick, men också en symbol för dörren som öppnas mot en ny värld och framtid.

3 viktiga saker att tänka på

Vi frågar en av våra första kunder att beställa sin studentskylt hos oss på BGA Fotocenter, om vad som är viktigt att tänka på gällande detta viktiga studenttillbehör. Här kommer Alexandras bästa tips.

“Mitt första och absolut viktigaste tips är att se till att få skylten klar i tid. Min storebror var med om det värsta tänkbara – mina föräldrar var ute i sista minut och gick till en lokal butik här i stan. Öppettiderna matchade inte alls med mina föräldrars arbetstider, så det gick inte att få ihop det och min pappa fick hämta studentskylten i sista minut på studentdagen. När jag skulle ta studenten så fick vi rekommendationer att beställa på nätet från BGA Fotocenter. Inom ett par dagar fick vi leverans och alla var glada”

Att vara ute i god tid och genomföra köpet på nätet kan verkligen underlätta och hålla stressnivån nere (… och humöret uppe).

“Mitt andra tips är att se till att skylten är av bra material och kvalitet. På min studentdag var det ett klassiskt svenskt sommarväder. Det blåste och regnade, men skylten höll till skillnad mot några av klasskamraternas som inte hade skyltar i lika starkt material. Bild och text var precis lika fina dagen dagen efter studenten som när vi fick hem den. Extra bra var också att vi fick med ett regnskydd”

Slutligen tipsar Alexandra om en sista sak att tänka på:

“Se till att din skylt är synlig! Den ska vara lätt att se. När vi sprang ut så stod det hundratals personer och väntade utanför och det tog tid att hitta fram till familj och vänner. Den som höll skylten hade dessutom vänt skylten bak och fram så jag såg inte bilden. Min rekommendation är att beställa en stor skylt och gärna med bild på både fram- och baksida, eller att personen som håller skylten håller den rätt”

Tack till Alexandra som delat med sig av sina tips och dessutom var en av de första att beställa studentskylt hos oss på BGA Fotocenter! Hos oss hittar du både stora och små, ensidiga eller dubbelsidiga skyltar.

» Beställ studentskylt snabbt och enkelt hos BGA Fotocenter

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*